mandag 31. mai 2010

NÆÆEH

Himmel og hav.  Jeg har kommet inn i en elgestim.  (Det er det samme som en sildestim, men med elg)


Jeg burde jo ha skjønt at dette kom til å skje.  Gavemildheten til blogglandiere er over all forstand.  Og nå vet jeg nesten ikke hva jeg skal gjøre.  Jeg hadde ikke regnet med at så mange kom til å løpe ut og kjøpe elger.   Hvis det er noen som allerede har kjøpt en sånn elg så la meg vite det.  Jeg trenger jo ikke mere enn en, men sagt er sagt og spist er spist (eller noe sånt). 

Så har du allerede kjøpt en så gi meg et livstegn, så skal jeg sende en liten gave tilbake. Jeg har på følelsen at både  Rigmor og  Marion har gjort det.   Stemmer det?  


Mange mange tusen takk til alle sammen.  Dere er virkelig overmåte snille og hjelpsomme og praktfulle alle sammen. 


PS
Nå har jeg allerede fått en melding fra Karl som har bloggen "Tanker om litt av hvert" om at han har elger klare til forflytning til Skottland.   Han er trønder, han som meg og skriver og tar bilder av "litt av hvert". Ta en tur innom bloggen hans. 

Men altså, hvis det er flere som allerede har gått til innkjøp av ÆLJ så gi meg et tegn.  Det er mye en kan bruke elg til.   DS

5 kommentarer:

Karl Halvorsen sa...

Hei igjen!
Jeg mente jeg skrev adressen min, men har vel glemt det i forelgelsen. Her kommer den:
karl@karlhalvorsen.com
Du kan for sikkerhets skyld sende en til trondheimskarl@gmail.com også, så får jeg testet ut om alt fungerer som det skal hos meg. På begge emailadressene her. Den med mitt eget domene navn er nettopp satt opp, skal virke den også. Nå får jeg testet det. :)

Hei igjen og lykke til med elgene når de kommer. De er svært tamme!

Gamleheksa sa...

Alt ordner seg for snille jenter. Og elgmangel er det ikke i Norge for tiden ;)

Ny bil, ny symaskin og nytt kamera samme året? Nei, nå må du jammen gi deg:) Det blir jo tre ting på en gang og det går jo ikke, hehe. Det sier de iallefall i Kinderegg-reklamen.

Annepålandet sa...

Du får da utrolig mange gaver for tiden, Ruth. Det må jo bety at du har vært ekstra snill, det! Og da har du jo fortjent gaver, skulle bare mangle.

Her hos oss er det utrolig masse elg, men jeg ser dem aldri når jeg går i skogen. Jeg mistenker at de står bak en busk og skuler på meg. Men elglorten ser jeg jo, det er tett i tett overalt. Jeg kan godt sende litt av den, hvis du vil ha? Så blir det mer autentisk liksom. Det er imponerende at alle elglortene er like store, syns jeg.

Og nå har vi fått sommer her, det er nesten ikke til å tro! Ha det godt!

Marion sa...

Jeg har ikke fått tak i elg :( men ser det ordner seg likevel :)

Men jeg hadde veeeeldig lyst til å sende en pakke til deg så bare si fra hvis du får lyst på litt melkesjokolade eller noe annent :)

randi K design sa...

Tenk at dere forsatt har det så kaldt! Forstår at Norge har det godt og varmt nå, datteren og barna hennes bader innerst i Sognefjorden...
Her ligger det på 35-40 for tiden, ikke så hyggelig. Bassenget er som badekaret inne, godt og varmt, men man blir da våt... Hadde nettopp venner på besøk fra Norge, og de holdt tappert ut i sola. Guriland men de hungrige på sol! 3 timer i strekk i denne varmen, de skulle ha hatt medalje for utholdenhet!

Sommeren er nok rett rundt hjørnet hos deg også..jeg skal snart til hjemlige trakter og forhåpentligvis har de ikke brukt opp godværet for i år...!