søndag 6. juni 2010

Bilder

Det er flere som sier at bildene legger seg opp teksten.  Jeg ser det ikke selv. Fra min pc så ser det helt ut som det skal - så noe er muffens.


Jeg har brukt Windows Live writer fordi jeg syns redigereringen er enklere, men det er tydelig at det ikke fungerer som det skal.     Jeg har forandret på bilder og tekst i innlegget under her så hvis noen kan fortelle meg om det fremdeles er feil så ville jeg bli glad.


Og hvis noen har noen gode råd så ville jeg bli enda gladere. 
16 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Bildet med jakken med hette ligger fremdeles oppå teksten :-)

Sonja sa...

Ser ikke noe galt med bildene dine på de siste inleggene. Men 23 mai og litt nedover lå bildene oppå teksten.
Nå hadde jeg problemer med å skrive komentar. Måtte logge ut fra siden din, da kom det opp komentar box på egen side.

Tonje sa...

Har opplevd at bildene dine lå litt oppå teksten på tidligere innlegg, men det Ælj-innlegget ser helt fint ut for meg.

Mormor sa...

Noe råd her jeg dessverre ikke, men jeg er ikke så sikker på om feilen ligger i Windows Live writer. Jeg bruker vanligvis Firefox som nettlese, og der ser siden helt fin ut. Det gjør den også med Opera. Det er altså bare i Internet Explorer at dette er et problem. For meg ser det ut som rammene/bakgrunnen du bruker på bildene dine er noe av problemet. De siste innleggene dine har en slags dobbelt ramme på bildene, der den bakerste ramma blir større en bildet. Hvis jeg blar litt bakover til det innlegget du hadde 01.jun. bruker du en annen ramme og der ser bildene ganske greie ut. Litt vanskelig å forklare, men om du vil, kan jeg sende deg en skjerm dump av hvordan siden er ut i de forskjellige nettleserne.

Tovepia sa...

Jeg bruker også Windows live, men har funnet ut at jeg må skrive all tekst først, deretter setter jeg inn bildene. Tar et linjeskift og setter bildene i åpenrommet. Så bestemmer jeg størrelsen på bildene etterpå..men du gjør kanskje det samme??
Artig og flott jakke forresten;)

Klem fra meg;)

Birgitta sa...

Hej! Inga problem med bilderna på min dator. De ligger där de ska.
Vilken fin kofta du stickat.
Somriga hälsningar
Birgitta

Annepålandet sa...

Her hos meg ser det flott ut nå, men før du fiksa på det ble litt av teksten borte bak bildene.
Dessverre har jeg ingen gode tips. Skulle gjerne hatt det, men jeg er fullstendig datadum.
Ha uansett en fin uke!!!

Rigmor sa...

På min pc har jeg aldri opplevd at bildene har lagt seg oppå teksten når du har oppdatert, og jeg har kost meg med hvert eneste innlegg fra deg (selvom jeg ikke er så flink å kommentere)

Litt om alt sa...

Her har det vært som Annepålandet skriver; Noe har blitt borte men nå ser det bra ut :D
Det jeg kanskje savner litt med bildene nå er at de ikke kan klikkes på for å forstørre de slik som det gikk an å gjøre før. Men..noe stort problem er det jo ikke *ler*
Den jakken var bare rett og slett supersmart! Og si hva du vil, men det er ikke noe feil med modellen heller. Basta!!
Klem

Viola sa...

Ser ingen bilder i dette innlegget jeg. Du bruker Winows Live sier du.. det har kommet en ny oppdatering. Jeg har oppdatert selv. Men ikke hatt slike problemer du nevner her. Håper du får løst det!! Klem fra meg! :)

Viola sa...

Og.. edit: Jeg har ikke sett noe merkelig her tidligere, når det gjelder bilder og tekst.. Men NÅ er det ikke noe bilde her iallefall.. :/

Viola sa...

Ok.. da forstår jeg.. Nei, jeg har ingen problemer med innlegget under (Ælj). Har heller ikke sett noe merkelig på bloggen din tidligere. Jeg bruker ikke IE. :)

Sylvia sa...

I det forrige innlegget ligger bildene nok der de skal, men på noen av de eldre innleggene dine....veeeel, ikke helt leselig der, altså.
Og da jeg klikket inn på siden din nå, fikk jeg først headeren, og så gikk siden i Blank, og det stod "tom side" her. Og så var jeg tilbake igjen da jeg klikket på krysset. Jammen om jeg vet hva som har skjedd her inne hos deg, Ruth!

Sirklejakken din er flott, det må jeg bare si. Vi selger en lignende i butikken fra DSA, og det er en hit når jeg forteller om at de kan snu jakken.
I boken fra Annette Danielsen er det også en sirkeljakke, som står på lista mi, om jeg en gang får tid.....
Ps: Synes du var flott på bilder jeg. Her skjedde det ingenting, unntagen det jeg fortalte først, da......;)

Gamleheksa sa...

Tenk at vi er så slemme at vi klager på innleggene dine. Men nå er det jo helt flott. Det var sikkert de øyeblikksbildene som lagde ugreia da.
Mandagsklem fra et for anledningen grått Toten.

Tovepia sa...

Glemte å si at bilder og tekst ligger som det skal på alle dine innlegg, ikke noe rot som kommer opp hos meg;)

Kos deg;)

Odins lille hjørne sa...

Hos meg ser alt greit ut!! Ingen tekst over bildene, og du ser flott ut i den jakka! Så smart at du kan snu den! Gratulere med elg pakken! :0)