mandag 19. juli 2010

PS

Jeg skulle en tur ut i garasjen. Jeg holder på med å male et lite bord, men etter 26 timer er malingen fortsatt ikke tørr. 

Uansett - jeg holdt på å tråkke på denne karen.  Han sitter fortsatt ute foran dørstokken og vil inn.  Det er vel for vått der ute for ham.  Men frosk er altså det verste jeg vet. Det absolutt verste i hele verden.Jeg skjønner at flere lurer på hva midge er.   Det er bittesmå knottlignende udyr.  De finnes bare på vestkysten av Skottland og der finns de i sånne uhyre mengder at å gå ut når det er midgevær er som å stå i en skur av millioner av små knappenålsstikk.  Og midgen synes jeg er et meget godt menneske.  De syns jeg er utrolig smakfull faktisk.   

Nå skal jeg gå og sette meg i sofaen igjen og så skal jeg skrike så høyt jeg kan.  Jeg får frysninger bare jeg tenker på frosk. 
21 kommentarer:

LivM sa...

Jeg trodde ikke du var redd for slikt når du ikke er redd mus. Jeg blir hysterisk bare ved tanken, så det er godt du også er redd noe da. Trøst for meg, mener jeg! Denne midgen din hørtes ikke noe god ut, der datteren min bor har de Tune-fluen og det må være noe lignende.
Håper sommeren stikker innom deg etter hvert. Er godt når solen varmer.
Nye sjal har det blitt og jeg likte godt det selvkomponerte. Ha en fortsatt god kveld du og frosken!

Litt om alt sa...

Synes faktisk det var helt topp å lese at du ikke liker frosk.... (hehe) Siden du synes mus er sjarmerende og spøkelser til å snakke med mener jeg..
Nei da, jeg skal ikke være slem med deg.
Du har laget noen herlige sjal, atter en gang. Flinka!!
Midge. Dritt. Trenger vel ikke skrive noe utbroderende om det. Mygg, flekkefluer, gråmunk, hestefluer og knott..sommer er deilig, men alt det som flyr i lufta i den forbindelse er ikke fullt så deilig.
Håper du har ett par dager når du er i Norge. Hytta?
Stor klem

Tovepia sa...

Sannelig er det fuktig ute når frosken vil inn:D
Klemmings;)

Mormor sa...

Stakkars deg. Jeg forstår godt at du hyler. Frosk er også det verste jeg vet. Tenk hvor fint det hadde vært om en kunne få dresset midge’ene til å spise frosk isteden. Da hadde verden blitt et bedre sted med en gang. Ha en fin uke uten frosk.

Gamleheksa sa...

KANSKJE FROSKEN ER EN PRINS? ;)

marit sa...

Jeg syns frosken er søt, jeg! Men jeg kan ikke fordra å håndtere død fisk...den ligger på benken og spreller i "timesvis!" etter at den er både blogga og sløyd!

Odins lille hjørne sa...

Hehe.. Så for meg at da du skrek, sprakk froske.. du vet sånn som skjer med høye oktaner og glass...
Hadde nok og ropt hvis jeg hadde hatt noe slikt på trappa..
Må virkelig være dårlig vær når frosken vil inn...

Marit -Tusenfryd sa...

Midge høres ikke ut som noe vi burde savne eller ønske oss!
Det holder i lange baner med de knott og mygg vi allerede har, for ikke å snakke om flåtten.

Anne N. sa...

Herreguuud, de der midgan må jo være verre enn FROSKEN - HALLOOO!!!
Tenk om du PUSTER dem ned i lungene?
Åfyåfy, er det mulig at noe slikt suse gjennom luften et sted i verden!!!
De liker deg nok fordi du er en utenlandsk go`sak, hoho :o)
Klem, Anne:)

bodil sa...

Hei.Koselig liten frosk.Er kanse ikke det vakreste dyret vi har.Men vi må vell bare ta dem som den er bare den hållder seg der de skal være.Ha en riktig fin Sommer videre.Klem fra Bodil.

Viola sa...

Kanskje den venter på et kyss?? Ler her jeg sitter.. Nei, men det er ikke gøy når man er redd den.. Håper den har flyttet seg nå da.. :)

mormonsen sa...

Takk for hyggelig kommentar. Har lest meg opp på noen blogger, og ser at vi er flere som tar det litt mer med ro her inne nå på sommeren. Nå har jeg hjemmeferie, og nyter virkelig mine lange, late pysjamasfrokoster. Det var morsomt å treffe så mange fra storfamilien i Ravda, men det er også godt å få noen dager helt for seg sjøl. Skal en tur til Larvik for å se på leiligheten yngsten nettopp har kjøpt, men har ikke kjøpt billett foreløpig.
Ballen er ikke skummel i det hele tatt. Den gir bare ekstra effekt til rygg/mageøvelsene, da jeg må jobbe med balansen samtidig. Håper motivasjonen holder seg en stund. Jeg har en del ledd og muskelplager, så dette har jeg godt av, uansett.
Ser ut til at dere hadde en fin Frankrike-ferie. Der har jeg aldri vært, og ser at det er minuset med å eie leilighet i utlandet. Det blir litt for enkelt og fristende å dra til samme sted hele tiden. Akkurat midt på sommeren er det egentlig litt for varmt for meg der nede, så drar jeg mest fordi det jeg har så mange kjente og familie der på den tiden. I dag ser jeg antydning til blå himmel. Kanskje kan jeg ta av ullsokkan? Godt det er sommer, uansett. En god og midgefri dag til deg :)

sipusa sa...

jepp
Ulysses er uleselig på vanlig vis men jeg og ei venninne leste den og erstattet ord som begynte på P, K, F osv med andre mer vulgære ord. Da ble det lille vi orket lese betydelig morsommere;-D

Jeg må vel innrømme at jeg synes frosker er søte jeg da, men det går vel greit siden du vet jeg har hetta for stankelbein tenker jeg:-P

Ønsker forellers midgen dit peppern gror, var utrolig heldig som ikke traff på den!!

Stubbetufsa sa...

Huff! Håper du har noen remedier for halsonde... man blir hes av å skrike...

wigdis sa...

takk for hyggelig besøk i bloggen min. Har senddt det epost.
Frosk er det verste som finnes, jeg får også fullstendig panikk av de. Hadde de enda hatt rosa prikker så kanskje de ikke var så ekle.
Så flotte sjal du har laget og artig at det er du Sipusa besøkte. Jeg følger nemlig hennes blogg og visste at hun skulle til Scotland.
Ha en flott dag. Jeg kommer tilbake og leser mer, men nå på morningen har jeg litt dårlig tid.

Annepålandet sa...

Hei hei!
Du har skikkelig dyretekke - både frosker, katter og midge setter jo sånn pris på deg - det er fordi du er et godt menneske det vettu!

Nå er det visst lenge siden jeg har vært innom og lest her - har vært på ferie og det tar sin tid. Det er barn som skal ferieres og byer som skal besøkes, og alltid er det en hetebølge dit vi drar. Nå er det nesten så jeg gleder meg til litt norsk sommerkulde igjen.

Har du tenkt deg til Norge? (Så det i en kommentar lenger opp her). Da håper jeg vi får til å treffes, for det var så hyggelig sist! Hvis du planlegger en tur, kan du ikke sende meg en mail om når etc?

innfall sa...

Og så frosker som er så skjønne ;-) Da jeg gikk på gymnaset var vi ofte på helgetur til et sted hvor det var mye padder - og utedo. Da ble det til at vi satt og koste og klappet på paddene når vi var ute til siste "vanning" før vi skulle legge oss.

Beklager hvis du nå må skrike så høyt du kan igjen ;-)

Frost i juli hørtes lite optimalt ut, jeg syns du skal strikke deg noe skikkelig sommerlig i stedet for vottene. Vi må da krampaktig holde oss til sesongene!

Karl Halvorsen sa...

Hei igjen, nå begynner jeg å stabilisere meg mot normalen igjen og det er på tid å gjøre opp for sin sløvhet en tid.

Tusen takk for din støtte i den vanskelige tiden, den som de andre betydde mye, selv om det kanskje virket som at jeg koblet ut omverdenen. Det gjorde jeg kanskje også til en viss grad. Men alle sammen har dere dukket opp i tankene mine og om hvordan det sto til med dere.

Skulle ønske jeg kunne ha vært tilstede med min støtte også i skrekkens og froskens nærvær, men kan ikke gjøre annet enn å skrike med deg. På mine litt eldre enn svært unge dager er heller ikke frosken å betrakte som noe kjæledyr. Men har til dags dato ikke opplevd at den har gjort noen som helst skade. :) Om det kan være noen trøst.

Jeg lurte till å begynne med på hva midge var, men etter noen små undersøkelser fant jeg ut hva det var og at det med god fantasi kan føles som knotten på de verste plassene i Selbu. Med god fantasi! Jeg setter min lit til at den ikke gjør det motsatte som enkelte Trondheimere, emigrerer til våre trakter.

Håper at helsa og sola skinner i ditt og dine sine sinn for tiden og at livet er et bra liv å leve. Fortsatt en god sommer til deg og dine fra et noe kjølig Trondheim, med et ertende solskinn og forøvrig en regnfri dag. Fra 'n Karl

gunknitter sa...

Frosker og midger, du verden for et zoologisk samfunn du lever i !

Eg har heldigvis ikkje møtt så mange frosker og padder i mitt liv. Dvs, det kan hende eg har møtt mange !!!! Dei er berre heilt forfæææææærdelige.

Ønsker deg virkelig en weekend med litt sol og varme. Her har vi hatt en litt sommar i dag, sol, men kaldt.

Berit sa...

He he, så du er redd frosker, de gjør da ingen noe ting... Jeg hoppet litt til da jeg såg den ute i hagen her, for var ikke forberdet på det. Med så mye fuktighet det har vært i det siste så er det ikke rart de dukker opp. Men liker det ikke når det er vandring av disse skapingene om kveldene når vi kjører bil, og det er ikke til å unngå å kjøre på noen, da vil jeg helst lukke øyneneog ørene, æsj..
Ble overgitt når jeg såg alt det med disse knottmyggen hos deg, de mengdene, stakkar deg.
Og når du srev at det var meldt frost hos deg, får ikke håpe det ble noe av det.
Vi har fått sola igjen, og fin temperatur.Noe badeliv har det ikke vært her på hytta, for fjorden er innvardet av små og store svimaneter, og det er jo fryktelig vondt å få på seg.

Ønsker deg en fin helg, og med ønske om fint vær og uten midge.

Felisi sa...

Er du ferdig med å skrike? ;)
Jeg liker frosk jeg, og har det med å plukke den opp hvis jeg møter en. Den forrige jeg traff var visst ikke så glad for møtet, den pep og tisset i hånden min...

Fortsatt god sommer, håper dere får litt SOL!