torsdag 6. januar 2011

KrongleveierMan finner mye rart på You Tube. Dette er altså den veien jeg driver og sutrer over at jeg ikke liker å kjøre nå på vinteren med sne og is og sommerdekk.  En eller annen motorsykkelist har filmet mens han kjørte den fra hovedveien og opp hit - på sommeren riktignok.    Det som plager meg litt er at han bruker 5 min. og 28 sekunder på å kjøre en strekning som jeg bruker ca 15 min på når jeg kjører rundt 80 km/t.   Noen kjører veldig fort. 


Etter en uke med tåke og regn har vi nå kuldegrader og sne igjen.   Men jeg måtte ned til postkontoret og få postet Gibort-pakkene mine.  Så nå er de på vei og burde komme frem om ikke så lenge.


Jeg har litt problemer med Nyttårsløftene mine.  Eller, rettere sagt, mangelen på.  Jeg lurte litt på om jeg kunne begynne å røyke?   Det må jo være samme sak som at noen slutter - er det ikke?  Men jeg har blitt fortalt av alle og enhver at det kan ikke brukes som noe nyttårsløfte. Hvorfor ikke det da?

Er det noen regel som sier at Nyttårsløfter må være så fornuftige og - vel, ubehagelige?
Jeg vil også begynne et Nytt og Bedre liv. Og da snakker jeg ikke om bønnespirer og 50 armbøyninger og legge seg klokka 10 hver kveld. 


Jeg ønsker meg mye mere villhet, galskap og dårlige vaner når jeg skal være ærlig.   Og etter at jeg sluttet å røyke forsvant min siste stygge  uvane. Jeg savner den.  Jeg savner dem alle.
Det er smått med alkohol også.  Kroppen tåler det ikke så godt lengre og over hele jula har jeg satt til livs noe sånt som 3 små glass med Bailys.  Det blir jo ikke mye villhet og galskap av sånt.


Festing har det blitt dårlig med også.   Jeg har begynt å ta meg en kopp urtete sånn i 6-tiden på kvelden, men det skal vel godt gjøres å legge det inn under rubrikken "Utagerende festing". 

Jeg har prøvd å tenke syndige tanker innimellom, men det er så vanskelig å komme på noe spesielt. Er det syndig å ha lyst på både  Wienerbrød og Berlinerboller ?

Nei, jeg syns dette er vanskelig.   Kanskje jeg skulle legge meg uten å pusse tennene i kveld?  Det da være ganske ille?  Skjønt, er det ille nok?  Jeg vet sannelig ikke jeg.
25 kommentarer:

Tove sa...

Om urtete kan karakteriseres som utagerende kommer vel an på urtene.... ;-)
For øvrig sliter jeg litt med samme problemet som deg, foreløpig har jeg løst det med å gjøre noe så syndig som å strikke! Noe jeg ikke bør gjøre så mye av siden jeg har senebetennelser i armene. Men fryser man så må man jo ha ny genser, ikke sant? :-)

Sidselsidserk sa...

Kjæe meg, her var det ikke mange utskeielser nei. Jeg kunne godt ha holdt et kurs for deg, men oops når jeg tenker etter så er det smått med galskap her også:-)

Ønsker deg en vill og gal dag:-)

Mourie sa...

Flott landskap du bor i! Må da være grusomt å kjøre over feristene med motorsykkel, tror du ikke? Nyttårsforsetter er til for å brytes, og da kan det vel bare være det samme? Har for engangs skyld ingen forsetter, bortsett fra å slanke meg, men det forsettet har jeg hele året uten at det vises på vekta akkurat...

Mette sa...

hehehe.... takk for morsomt innlegg. Det var en god start pa dagen!

Ja, jeg vet ikke helt hva du skal finne pa som er "vilt og galt". Tror du godt kan definere det selv, jeg.

ha en vill og gal torsdag!

klem Mette

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Hehe, livet er fullt av vanskelige problemstillinger;)

Moan sa...

Hva med gerilljabrodering? Litt sånn slem, liksom..
Eller å ta 1 røyk om dagen (det kan da ikke være SÅ farlig..)
Og jo, det er syndig å ha lyst på både Berlinerbolle og Wienerbrød ;-)
Håper du finner noe som er både syndig og litt utagerende!! Kan ikke bare være snill og yndig :-)

marit sa...

Blir jo bilsjuk på hele greia, jo!!! Og du påstår at du lever ikke farlig...??? Sommerdekk på de veiene der er ihvertfall ikke noe greit- jeg tror du må importere skikkelige vinterdekk fra gamlelandet. Og så kjørte han jo på FEIL side!!! Skummelt...

Ellers vil jeg si at veistandarden er nokså lik på vestlandsveiene...og her er det isdekke og speilglatt nå...

Anne N. sa...

Hahaha, ser at det her er et kjempeproblem :o) Om du har nyttårsløfte å starte med røyking igjen så er du jo reddet til neste nyttår: for da kan du love å slutte!!Jepp: nei det blir nokk verre jo eldre man blir å finne på både det som er riktig og det som er vill galskap.Ikke pusse tenner kan bli svært så skjebnesvangert i vår alder....ender med at vi bare gumler grøt til alle måltider:)
Gleder meg til gaven miiiiin,hoho!!
Kos deg idag!
Klem, Anne:)

RigmorNY sa...

Det beste innlegget jeg har lest på lenge her i blogglandia, for det er slik at jeg kunne ha skrevet det selv. (nå har jeg aldri røkt)
Jeg ønsker meg også litt kreativ villhet og galskap i den humoristiske sjangeren. ;) Ha en fin dag.

Farmors sa...

Satt meg bakpå motorsykkelen jeg, og snakk om å føle seg vill! Det var en nervepirrende tur, og jeg var glad jeg endelig kom frem til deg! Godt nyttår!

Elsa sa...

Hu hei, det var turen sin det. Ikke ville jeg lagt ut på den veien på snø og is med sommerdekk nei. Og så påstår du at du ikke lever farlig?
Nyttårsløfter er det dårlig med her i gården. Hadde ikke klart å holde de likevel.
Den Fettvervsdagen var ikke verst du, bare sette badevekta tilbake 5 kg... Gid det var så enkelt.

Ha en fortsatt flott dag.

Tovepia sa...

Ja, det villeste her var motorsykkelturen, og der var vel ikke du med:O)...ikke et glass vin en gang???
Skjønner røykesuget melder seg fra tid til annen, men nå må du være flink ennå ei stund, du skal se det går bedre etterhvert...sies det:)
Galskapen lenge leve, klem fra meg;)

Randi sa...

Jeg ler fortsatt etter å ha lest innlegget ditt.
Har alltid sett på nyttårsforsetter som noe jeg må gi tapt på, men du har snudd innstillinga mi totalt:)

Ha ei trivelig helg med mange gode ideer!

Mormor sa...

Men kjær deg, trenger du noe mer villhet og galskap en å kjøre den veien der på vinteren med snø og is og sommerdekk da ?? Plusser du på med litt Wienerbrød og Berlinerboller hver dag er det snart utagerende nok :-)

Annepålandet sa...

Haha! Vil du ha galskap, kan du jo hive deg i bilen og prøve å slå rekorden til motorsyklisten. Og berlinerboller og wienerbrød SAMTIDIG må vel karakteriseres som litt galskap? Pluss på med en cola, og da snakker vi ikke cola light.
Nei, jeg vet ikke jeg. Meld deg på flykurs, kanskje? Eller dyrke cannabis i hagen?
Uansett, ha en finfin helg!

Helena sa...

Nå er jeg sjøsyk etter å ha sett videon, så nå sender jeg en liten "vill og gal pakke". Hva med en tatuering, på en plass som ikke synes så godt? Eller en vinterfest med Bofinken Knut og de andre naboene.
En bardomsvenn tapetserte stuen med sorte tapeter. Det var vel og ta det helt ut.

Marit -Tusenfryd sa...

Å hjelpe meg.... han kjører jo på feil side av veien. Det var min første tanke helt til jeg kom på hvor denne veien ligger :)))
Men uansett så synes jeg det så farlig skummelt ut med så høy fart på heller dårlig asfalt?
Resten av innlegget ditt fikk frem smilet!
Håper du kommer på noe som er syndig nok uten å være for farlig.

Fru Tunheim sa...

Hei. Fant bloggen din på My Corner of England jeg...Wenche Myre synger at livet tar til når man blir 66, så da er det vel bare å vente.....

Ha en fin helg så lenge.

Annepålandet sa...

Hei igjen! Hyggelig at du blir med på julegave-strikken! God søndag!

wigdis sa...

Du tenker som meg når det gjelder nyttårsløfter. Hvorfor skal vi love oss selv noe som bare er en pain in the ass, istedet for noe som gir oss hygge og moro.
Mitt nyttårsløfte nå er at jeg skal kjøpe akkurat det garnet jeg har lyst på, begynne på alle de prosjektene jeg vil, og alt uten å få dårlig samvittighet. Jeg har heller ikke tenkt å slutte å røke dette året og heller ikke begynne å trimme noe voldsomt. Skal spise det jeg har lyst på og ellers leve slik jeg vil.
Så får vi se hvilket utslag det gir, om ikke annet godt humør kanskje.
Ha en fin søndag.

Sonja sa...

Nyttårsløfter hva er det. Vi har jo sluttet å røyke. Til å med jeg...etter femogførti år. Det greide jeg faktisk uten nyttårsløfte.
Ut på glatta på sommerdekk, på den veien. Nei ta deg heller en kopp urtete. Det finnes jo mange spennende smaker.
Ha en fin søndag.

Litt om alt sa...

Begynn med geriljabrodering, og heng opp masse "Fuck you", "Drit og dra", "Helvetes dritt" rundt i huset. Inviter til nabolagsfest med den Onde naboen, Bokfinken Knut og Herbalisten (det må jo bli villskap?)
Nyttårsløfter ja. Det eneste nyttårsløftet mitt er å ikke ha noen nyttårsløfter. Men kanskje man burde revurdere med nytenking a'la Ruth? Herlig!
Stor klem

Muffin sa...

Du Verden! Og så på feil side av veien, for det meste! Måtte skru ned lyden for ikke å bli mistenkt for bilspill igjen. Ang nyttårsløfter: det er om å gjøre å ikke ta for hardt i. Jeg har lovet å ikke springe med saksa i hånda. Iallfall ikke rundt bassenget. Burde være overkommelig løfte, det. Nå fikk jeg lyst til å spille racerbilspill!

Turid sa...

Haha...morsomt innlegg:)))

Turid;)

Mille sa...

Å, så koselig å få være med på tur opp mot landsbyen, men jeg ville aldri våget å kjøre så fort...muligens i min ville ungdom :D