torsdag 22. desember 2011

Stressa jeg nei

PCn min er hjemme igjen.  Foreløpig.  Det er fortsatt et eller annet myggel med den, men akkurat nå så fungerer den så da får jeg skynde meg å blogge litt mens jeg kan. 

Bildene mine og alt det andre ble reddet også og nå har jeg fått lagret backupene der de skal.  Jeg har jo alt som skal til, det mangler bare litt OMPF.
Ting må jo gjøres også.
Men jeg skal ta meg sammen, det er for trasig å miste alle fotoene og de er jo lagret her alle sammen. Jeg savner fotoalbumene jeg.  Det var koselig å sitte en sen nattetime, bla i dem og mimre skikkelig.    Gjerne med en glass med vin til.  Eller kanskje  to.

Her hadde vi skikkelig julevær noen dager.  Det ble til og med nok sne til å lage snedame og alt mulig.  Dagen etter at jeg tok dette bildet var det bare hatten igjen.  Hele dama var en våt flekk.  I dag har vi 13 varmegrader og regn.   En får ikke mye julestemning av sånt. 

Men det er i grunnen  ok, jeg har ikke tid til å være i noen julestemning. Den eneste stemningen jeg kan koste på meg akkurat nå er full panikk og hylende hysteri. 

DHs jobb tok slutt for et par tre uker siden så han har vært hjemme og det er jo koselig. Vi ser ikke så mye til hverandre ellers.   Han har jo søkt på noen jobber selvfølgelig, men vi regnet ikke å høre fra noen før etter jul.  I går fikk vi beskjed om at han skal begynne jobb i Stavanger 3. januar.  !!!!

Så vi har inntil da og si opp leiligheten i Aberdeen, kjøre opp dit og rydde, vaske og  tømme den for møbler, få dem transport derfra og finne et sted å plassere alt.   Finne leilighet i Stavanger og tusen andre ting som må ordnes.  På 10 dager.


Jeg har sittet og sett på leiligheter på Finn.no i hele ettermiddag.   Jobben er ute i Tananger, men jeg tror jeg vil bo litt nærmere Stavanger.  Går ikke det bra da?  Jeg er ikke sikker på hvor langt unna det er.  Er det noen der ute som har litt peil så ble jeg veldig glad for opplysninger. 

 Pusifer er betuttet hun også.  Hun liker ikke at jeg stresser rundt omkring.  Hun vil helst at jeg skal sitte helt stille og klø henne bak øret.   Og så har hun fått rabies-sprøyte og pass.   Vi vet ikke om det blir mulig å få henne med oss, men vi må ihvertfall gjøre vårt beste.  

Men nå har jeg ikke tid til å sitte her lengre. Jeg må pakke inn julepresanger som skal avleveres i morgen. 

Ha en Riktig God Jul alle dere mine kjæreste bloggdamevenner.   Dere er satt stor pris på.
39 kommentarer:

Marion sa...

Så det blir plutselig Norge på dere nå da! :O Så spennende! :)
Ønsker deg og dine en riktig gooood jul! :))
Setter veldig pris på deg også <3
Klem

Vibbedille sa...

Hei!

Eg bor i Tananger, kjempekjekk plass! Det tar kun ca 10 min å kjøre inn til Stavanger.Me tanke på trafikken som er her morgen/ettermiddag til/fra Stavanger hadde eg helt klart valgt å bo i Tananger.

Velkommen til "bygda" ;))

Vibbedille ;))

ANNEPÅLANDET sa...

Du godeste - det var mye på én gang! Får bare ønske lykke til!!! Og en ting er sikkert - uansett hvor du flytter, skal det mye til å få et persongalleri som matcher det du har nå i nabolaget! Tvi tvi!

Muffin sa...

Næææ skal dere til Norge :) Så artig, selv om jeg synes den skottlandsbloggingen din også er artig. Håper det går bra å få med katta! Ikke mye julesnø her heller, det har snødd 2 cm i hele vinter og nå regner det.

Nei tenk Norge da :) Dere får være velkommen over! Og lykke til med alt sammen som skal ordnes!

Sidselsidserk sa...

Oj, det skjer noe rundt deg Ruth! Spennende med flytting, slitsomt helt sikkert, men samtidig moro og utfordrende. Jeg ønsker dere lykke til og velkommen til landet;)

God Jul og et Godt Nytt År ønskes deg og dine, du får huske på å puste med magen slik at pulsen ikke farer av sted med deg, masse lykke til klem fra meg

Helena sa...

Velkommen til Norge. Bodde i Stavanger i 6 år og det er ikke langt til Tananger. Så mye julefred blir det vel ikke på dere nå, men det blir spennende. En riktig God Jul og Godt Nyttår önsker jeg deg og mannen!

Elisabeth sa...

Heisann, det er hva jeg kaller en hektisk innspurt på året!
Lykke til:)

Det går helt fint å ta med pus over, har en venninne som har flyttet fram og tilbake fra UK og pus var med på lasset.

God jul og godt nytt år.

wigdis sa...

Så koselig at dere kommer til Norge da, håper det går greit å få med seg Pusifer. Det er vel enklere regler for å ta med dyr fra England enn resten av Europa tror jeg.
Stavanger/Tananger virker som et flott sted med masse aktive strikkedamer, så du er heldig med valg av plass. Har vært på strikketreff der tre ganger og møtt en haug med koselige damer.

Ønsker deg en riktig god jul, du må prøve å slappe av litt innimellom og ikke slite deg helt ut på flytteforberedelser. Synes dere fikk urimelig kort tid på dere.
GOD JUL

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Jøjje meg, så mye nytt på en gang. Det var voldsomt, ja. Men tenk at du blir norsk igjen om kun kort tid da ;) Da kommer du til å savne det underlige nabolaget ditt, vil jeg tro :) Lykke til og velkommen til gamlelandet.

GOD JUL!!!

Sommertid sa...

Forandring fryder , er det noe som heter. Skal vel bli godt å komme tilbake til Norge også. Skjønner godt du er litt stressa, har jo ikke all verdens med tid på dere til alt som må gjøres.
Ønsker deg lykke til videre i jakten på nytt bosted.
og ha ei trivelig jul der dere er akkurat nu, *juleklem*

Anne N. sa...

Skal dere virkelig flytte til Norge, så spennende :O)
Var morsomt å høre fra "landsbyen" din, gleder meg til å høre fra deg her i gamlelandet også! Tusen takk for herlig lesing i året som har gått. Ønsker deg den beste jul og nyttårsfeiring (selv om du vel mest står på hode med flyttesjau
God jul,Ruth.
Stor klem, Anne:)

karin sa...

Stavanger faktisk! Da gleder jeg meg til sommeren når jeg kommer og besøker deg, og vi skal gå rundt i byen og kose oss!
Glad for at mannen fikk jobb, HURRA!!!
Heldigvis er det et liv etter jul også, og DA... da skal du slappe av og kose deg! Jeg våger likevel å si: god jul :))

Ati. sa...

Velkommen tilbake i Norge! Spennende.
Det skal gå bra med pussekatt. Håper du finner et hus snart! God Jul!

Vibekes lille ullne sa...

Du store min, det var ikke lang tid dere fikk til å reorganisere hele livet på!! Vet ikke noe om Stavanger, men ønsker masse lykke til og at alt ordner seg så greit som mulig.

Skjønner godt at pusen er litt fornærmet. Vår er sur bare fordi vi flyttet sofaen i går. Håper dere får henne med dere.

God jul til deg også og du blir også satt stor pris på, jeg er veldig glad i bloggen din! :)

Farmors sa...

Hei på deg! Det blir jul og nyttår uansett Ruth!Så kos deg med katta så mye du kan! Har bare vært i Stavanger en gang i mitt liv, og da spiste jeg komle, nam, nam! Lykke til med alt, og velkommen til "gamlelandet" Det er ikke skikkelige vintre i Stavanger heller, så det blir ikke så rare forskjellen på denne årstiden! Ha en riktig GOD JUL! (Glad for at bloggen er reddet!)

Tove N sa...

Oi og wow og gurimalla så morsomt! Det går fort i svingene :)
Skal se det blir tur til Stavanger etterhvert (?)
Stor glad juleklem

Tovepia sa...

Kommer du til gamlelandet igjen? Herlig:)
Du lever ikke et kjedelig liv ihverfall:O)
Ønsker deg og dine ei god og trivelig jul!!
Juleklem fra meg;)

Anonym sa...

Her skjer det ting - og det i ein forrykandes fart!! Jøye meg:)
Og vips blir du liksom vestlending og greier!
Håpar det ordnar seg med Pusifer!
Lykke til med alt ståket og flyttinga til Stavanger!
Klems frå trultemor

Spurven sa...

Spennende tider i vente, skjønner eg:-) og håper pus kan være med.

Lykke til - god jul:-)

Klem fra Spurven

Viola sa...

Å kjære vene, *her* skjer det ting altså!! Ja hos deg ja! Nå blir du *norsk* igjen, sånn ordentlig norsk, mener jeg! Hva gjør alle naboene dine da, når de ikke har deg lenger??

Gratulerer til mannen din med jobb!

Du har så mange fine bilder her, likte den snøkjærringa! :)) Men her hos oss har også snøen regnet bort,, så det blir en mørk jul. Men *inne* skal vi ha det koselig!

Får litt å gjøre nå du da.. Og Pusifer, kjære deg, du må love å ta ham med! Han vil nok savne hjemmet sitt, slik er katter, men jeg er vant med at katter også lett kan omstille seg, bare de får flere dager *kun* inne først..

Jeg ønsker deg lykke til med alt du blir å gjøre! Og jeg ønsker deg og Pusifer og mannen din en fredfull jul og et riktig godt nyttår! :)

Juleklem fra meg! :)

Elsa sa...

Det var litt av en avslutning på året. ikke rart du er stresset.
Ønsker deg en god jul og et godt nytt år:-)
Lykke til med flyttingen.

Spinster Beth sa...

Hope you're keeping warm enough! Merry Christmas!

Miss.Møllebo sa...

Sikke en mundfuld og lige til jul. håber i trods alt får en god jul og glæder mig til at høre mere. sender tusind gode tanker.

Stubbetufsa sa...

Skjønte nesten det var noe, jeg våknet i morges med at jeg ikke hadde sendt deg noen julehilsen, og at det måtte jeg få gjort! Har ikke vært hos deg på evigheter!!

Derfor: Jeg ønsker dere en mest mulig glidende overgang fra julefeiring derover til et riktig fint nytt år over her!
Gratulerer! Og velkommen!
Tenker mye på deg.

Sylvia sa...

Heisann. Først må jeg bare si God jul til deg, før du fyker forbi i en rasende fart. Du pakker sikkert, og stresser litt , siden du vil ha med ALT garnet ditt til Norge.
Så spennende, altså. Det går nok fint, og plutselig bor du et nytt sted, og alt er helt toppers.
Lykke til, og en stoooor juleklem.

Orlaug sa...

Oi, her har eg gått glipp av noko (i julestria).....skal sei det skjer ting hjå deg.
Flytting frå eit land til eit anna sånn i full fart.....e'kje spøk da.
Lukke til med alt ihop!

shygirl sa...

Så spennende med flytting, kan tenke meg dere har nok å henge fingrene i om dagen. :-))
Håper du har hatt en fin jul og ønsker deg en flott romjul til tross for pakking og flytting. :-)

Juleklemmer fra nord. :-)

Randi sa...

Heisann.

Har nå sett mye på bloggen din,her er sååå mye fine ting du har laget :)

Ønsker deg fin romjul, og et riktig Godt Nytt ÅR 2012

Hilsen RandiMathea

Nikoline sa...

Lykke til og velkommen "heim" att!
(Men kven skal halda meg oppdatert på naboane i Skottland no då... - satsar på at dei blir dritkjedelege når du er reist..!)
Ynskjer deg alt godt i det nye året og takkar for masse varme,latter og moro samt inspirasjon i året som no er gått!
Stor nyttårsklem frå Nikoline:0)

Odins lille hjørne sa...

Hei og godt nytt år!! Tananger er en kjekk plass, og bor dere der sparer dere stresset med rush trafikken, og det er kort avstand til de fleste plassene rundt!!
Å hvor jeg gleder meg til å treffe deg igjen!! Send meg en mail, og si fra om dere trenger noe hjelp med noe!!
Stor klem fra odin!! Du har mitt mob nr så ev bare ring!!

Sonja sa...

Godt Nytt år Ruth og takk for et hyggelig Blogg-år.
Her har det vært "mye vær" denne jula og ny-lua var virkelig fortreffelig.

Torhild sa...

Fiffig godt nyttår Ruth og velkommen hjem til Norge. Spennende og med masse jobbing. Du får huske å ta pauser innimellom og klø pus bak øret. Gleder meg til å høre nytt fra deg.

Tonje sa...

Godt Nyttår, Ruth. Det er visst en stund siden jeg var på besøk her sist... får ta meg en kveld og oppdatere meg på tidligere poster her.... Spennende med ny jobb for mannen, og spennende med flytting. Håper dere fant en plass å bo, og at alt ordnet seg.

mimouna sa...

Heisann.

Håper dere har kommet dere trygt til Norge nå da, og at alt ordnet seg greit. Litt av et styr når man må snu opp-ned på alt så fort.

Lykke til med ny tilværelse i Norge, håper 2012 blir et godt og kreativt år. :)

Marion sa...

Nei nå må du blogge litt så vi får høre hvordan det går med deg!
Trønder klem

Viola sa...

Godt nyttår! (litt sent å si kanskje, men..) Ville bare stikke innom og sende deg en klem og håpe det går bra med deg! :)

Farmors sa...

Nå er vi mange som lurer på hvordan livet leves hos deg, håper at alt er bra med deg og dine!!!
Gleder meg til oppdatering! Ha det godt så lenge!

Strikkebesta sa...

No blir det snart eit folkekrav på blogspot at du kjem med eit nytt innlegg! Håper flyttinga har gått greitt og at pc-en oppfører seg fint så du får blogge igjen.

Randi K Design sa...

Guriland, flytter du til Norge? Ser ut som du har hatt en del stress, haaper ting roer seg for dere! Mannen min er iAberdeen akkurat naa, og en stund saa det ut for at vi kanskje kunne ende opp der selv. Maa innroemme at jeg tenkte litt paa deg da, haapte vi kunne moetes. Ja oljeindustrien har stadig nye overraskelser med hensyn til jobbmuligheter, man vet liksom aldri helt hvor en ender opp...