onsdag 22. februar 2012

Kommentarer

Jeg har hatt problemer med å legge igjen kommentarer, men nå fant jeg ut av hva grunnen var. Siden det er flere enn meg som har hatt problemer så legger jeg det ut her.

Det er et cookie-problem.   Jeg hadde ikke satt opp maskinen til å akseptere "third hand cookies" og det må til for at de nye spamkodene skal komme opp.  Kontrollen for dette ligger i menyen under "Verktøy" og  "options"  (jeg er ikke sikker på hva "options" heter på norsk)

De nye kodene er jo nærmest uleselige og jeg er sikker på at det er flere som syns at det å legge igjen kommentarer, spesielt hvis de legger igjen mange, har blitt slitsomt.  Jeg har slått av mine og de få spammene jeg har fått tar Blogger seg av selv.  Derfor kan jeg ikke se nødvendigheten med å ha spamkoden på i det hele tatt. Det er noe herk rett og slett. 

Men nå får jeg i hvertfall både signert inn og lagt igjen kommentarer.
13 kommentarer:

wigdis sa...

La inn en melding på genseren din, men fikk en merkelig melding når jeg prøvde å poste den så den er antagelig blitt borte.
Den genseren ble utrolig flott og delikat, har noen slike nøster her også så jeg vet hvordan garnet er. Det er jo florlett og at du i det hele tatt klarte å lage fletter av det, står det respekt av. Ønsker meg en slik en jeg også.
Nå er jeg spent på om jeg får postet denne kommentaren.

Tovepia sa...

Godt det ordnet seg, og enig angående ordbekreftelsen:)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Jøsses, du er jo reine datgeniet du :) Enig i at disse ordrebekreftelsene går over stokk og stein. Tar mye lengre tid enn å kommentere. Håper min er slått av nå og til evig tid. Den hadde nemlig, på finurlig vis, eller med ubevist hjelp fra meg, slått seg på igjen. Jaja, dette data-styret skal vel være til å få grå hår i hode av uanset ;)

Tonje sa...

Så bra at du har fått fikset problemet. Hurra!

Petrine sa...

Å kommentarer frå deg, Ruth setter eg stor pris på, så dette var bra du fikk fiksa.

Eg har fjerna min ordrebekreftelse eg også, fryktelig ord forresten.

Håper du fortsetter med å småle !!

klem frå ein heilt vanleg puddeleigar!

klapp og kos til Pusifer, (eg som heile tida her referert til henne som han, fy skam seg på meg)

Elsa sa...

Godt at du har fått fiksa det. Disse ordbekreftelsene med mer eller mindre krokete og rar ord har ofte fått meg til å gi opp å legge inn kommentarer i blogger jeg har besøkt.

Sylvia sa...

Hallo!
jeg har fått fjernet mine ordrebekreftelser, og OPTIONS betyr vel VALG?
Men etter at jeg kom hjem fra ferie, er siden min blitt annerledes når jeg logger meg inn og skal skrive innlegg. Har jeg kommet inn i det nye grensesnittet tro?
Jeg forstår heller ikke hvordan jeg skal manøvrere meg tilbake til det gamle, for alt er så annerledes. Men jeg klarer da å skrive innlegg, heldigvis. Men vi liker best å ha det slik vi pleier og er kjent med.
Hvordan går det med flytting og pakking. Går det greit?
Ha en fin helg. klem

Viola sa...

Ja det stemmer det Ruth.. tredjekapsler som jeg har døpt dem til.. liker egentlig ikke ha dem på, men.. må man, så må man..
options.. er ikke det innstillinger?
Ihvertfall: verktøyikonet-- alternativer-- avansert-- innstillinger for innhold-- og der huker man PÅ i informasjonskapsler.

Jeg oppdaget dette for en tid tilbake.. hm.. er det mange som har problemer med dette altså?

Det er bra du sier fra.. godt å ta imot tips..

Ha en god natt og god søndag! :)
Håper det går bedre med Pusiferpusen!?

Klem! :)

Viola sa...

Du, options betyr *alternativ* :))

ANNEPÅLANDET sa...

God tur, Ruth! Leste inne hos Sylvia at det er like før du drar. Og ha en fin søndag!

mormonsen sa...

Så fint at du fikk ordna, så det lar seg gjøre å kommentere hos deg igjen. :) Regner med at du har travle tider og planlgger flytting. Som er noe av det mest slitsomme jeg vet av. Men det kan jo være spennende også? Håper du gleder deg, og at alt går greit. Klem

Anne N. sa...

Heisann igjen Ruth :O)
Jeg fjernet den der spamkoden da jeg startet å blogge for lenge siden, kan det være blitt noe endringer i blogger som gjør at spamkodene er kommet opp igjen???
Om du legger kommentar hos meg og ser at jeg har de kodene der, vær så snill å si fra til meg: I hate that shit!!!
Well.... eh
Ønsker deg en flott uke.
Klem, Anne:)

Odins lille hjørne sa...

Jeg har og nå slått av min, men jeg måtte inn å få tilbake det gamle oppsettet ved å gå inn på venstre side og trykke på tannjulet, så på gamle blogger-grensesnitt, vis blogg, utforming,innstillinger, kommentarer,vise ordbekreftelser for kommentarer, og trykke nei der, så lager innstillinger.
så kan man trykke "prøv det oppdaterte bloger-grensesnittet", for å komme tilbake til oppsettet man hadde! Si gjerne fra hvis det enda er koder der...
var ikke klar over at jeg selv hadde av di som var så vanskelig å lese..
Kommet til norge? send en pling!
klem fra odin